16.2.16

HIPER - TEXT, Converses d' arquitectura

Fuente: AxA



El proper dijous 18 de febrer a les 19h donem pas a la sisena taula del cicle organitzat des d’Arquitectes per l’Arquitectura, al voltant de la temàtica ‘HIPER-TEXT’. La trobada serà a l’espai Barcelona Trespa Design Center, davant del Mercat del Born (c. de La Ribera, 5) Hi participaran Anna&Eugeni Bach, Calderon-Folch-Sarsanedas i Elii, amb projectes on intentaran mostrar les múltiples referències que els formen, ja sigui de manera conscient o inconscient.

Moderarà la taula el Ramon Faura, doctor arquitecte i profesor d’Història de l’Arquitectura a diverses escoles del pais i de l’estranger. Cap de redacció de Quaderns (2003-2006), comissari d’exposicions i músic (Le Petit Ramon). Després d’una breu presentació i una vegada els ponents hagin explicat les seves obres, ajudarà a guiar un debat que ens faci reflexionar sobre l’impacte de la constant informació que rebem en l’actualitat i, com de manera heterodoxa, s’escola en les obres d’arquitectura, ja sigui a cop d’anècdota o com a ens global,.

Es lliuraran 45 exemplars del llibre ‘Siza x Siza’ als primers assistents a l’acte gràcies a la col·laboració de la Fundación Arquia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario