20.7.15

Gandules’15 – Gas Natural Fenosa

Fuente: CCCBEl programa de Gandules’15 – Gas Natural Fenosa està dedicat a l'amor. En aquesta edició es projectaran 9 pel·lícules escollides pel programador Nacho Moreno i una última sessió extra el divendres 21 d'agost.

Les històries d’amor són les preferides de l’estiu. Són els relats breus que s’expliquen les amigues que no s’han vist en tot l’any amb un gintònic, són les novel·les de platja que s’omplen de sorra, són les lletres del techno-pop italià i les fotos a les xarxes socials amb quatre o sis peus junts en una hamaca.

L’estiu és l’època per excel·lència del desordre amorós i aquest cicle pretén celebrar-lo amb tota la seva diversitat en uns relats nocturns pels quals es passegen gais cínics, lesbianes apassionades, polienamorats soviètics, heterosexuals que estimen idiotament, galans casposos i antiheroïnes romàntiques.

Del 4 al 21 d'agost, tots els dimarts, dimecres i dijous a les 22 h al pati de les Dones. Entrada gratuïta. L'aforament és limitat. En cas de pluja, la sessió es traslladarà al Hall del CCCB.

No hay comentarios:

Publicar un comentario