15.6.15

FADfest 2015

Fuente: arquinfad



El FADfest és el festival de disseny, arquitectura i art de Barcelona, un espai on deixar-se sorprendre pel que ofereixen les diferents disciplines del disseny avui, el lloc on es creuen i es troben, es miren i dialoguen.

El FADfest 2015 tindrà lloc del 29 de juny al 5 de juliol al Disseny Hub Barcelona i acollirà prop de trenta activitats al voltant del disseny, l’arquitectura i les disciplines creatives. Enguany està estructurat en dos eixos: «Tot a lloc» i «Fora de lloc».

«Tot a lloc» són els actes de lliurament dels premis més esperats, el reconeixement públic a la feina dels millors professionals i empreses, una exposició amb el que ha donat de si l’últim any en les diferents disciplines del disseny. Però també són conferències i tallers que dibuixen camins de creixement professional així com presentacions i debats que situen el disseny al servei de les necessitats socials.

«Fora de lloc» és una invitació a alterar les perspectives apreses, a trencar barreres entre disciplines, a encetar converses entre el disseny, l’art i l’arquitectura. És una exposició internacional amb obres de dissenyadors, artistes i arquitectes que traspassen categories i convencions per explorar maneres de fer i projectar diferents a les habituals. Són conferències per conèixer autors que dibuixen nous camps de visió i acció, futurs imprevistos. +info

No hay comentarios:

Publicar un comentario