6.12.12

Visita guiada a la escuela Thau, AxA

Fuente y fotografía: AxA

El próxima día 15 de diciembre a las 11.00h de la mañana tendrá lugar la próxima visita guiada organizada por la asociación AxA, Arquitectes per l’Arquitectura, de naturaleza gratuita y abierta a todo el mundo a la escuela Thau, obra del estudio de arquitectura MBM.

De la mano tanto de Oriol Bohigas como de David Mackay, la visita se presenta como una autocrítica a la profesión delante de su historia reciente. Desde la asociación se dedican las siguientes palabras a la obra como símbolo arquitectónico y pedagógico en la ciudad de Barcelona:

“L'Escola Thau de l'estudi MBM es presenta com a paradigma del que no hauria de perdre mai l'Arquitectura: un bon client, un programa progressista, un diàleg constant entre els arquitectes i els mestres, un projecte modèlic, una execució que fa 40 anys que produeix ciutat.
Entre els principis educatius de l'Escola hi ha: l'educació en els valors de l'humanisme, l'alumne com a centre de tots els processos d'aprenentatge i coneixement; el català com a llengua d'aprenentatge, vehicular i de cultura. L'educació de l'alumne com a servei als altres i a la Societat.”
+info

No hay comentarios:

Publicar un comentario