8.6.15

Aproximacions #4: Ocupar

Fuente: el globus vermellEl passat dimecres 3 de juny, a les 19.30h es va inaugurar l’exposició “Pis Pilot” al CCCB dintre de la qual es va presentar OCUPAR, el quart número de la publicació Aproximacions (fanzine que recull reflexions i idees d’intervenció a la ciutat). “Pis Pilot” és una exposició centrada en la reflexió al voltant de l’habitatge. L’objectiu principal és el desenvolupament de propostes que donin resposta als reptes de l’habitatge i la seva relació amb l’espai públic a escala global mitjançant la selecció de dos contextos concrets, les dues ciutats protagonistes: Barcelona i Medellín.

I és a partir d’aquesta premissa que els 13 equips participants al número 4 la revista hem desenvolupat les nostres propostes.

Els equips participants en aquest quart número són Albert Carcereny CMAC Arquitectes, Anna & Eugeni Bach,Bosch.Capdeferro, El globus vermell, Encajes Urbanos, H Arquitectes, Córdova-Canillas, Maio, Nug, Taller 9S arquitectes, udeu arquitectura, Undo i Vora i el dissenys gràfic ha anat a càrrec de Córdova-Canillas. +info

No hay comentarios:

Publicar un comentario