4.1.14

Com un Gegant Invisile, La Col

Fuente: La Col



En el día de hoy os acercamos el documental completo compartido recientemente en el blog del colectivo de arquitectura la ColCom un Gegant Invisible. Can Batlló i les ciutats imaginàries”, estrenado el pasado 17 de junio de 2013 en el Auditori Bloc11 de Can Batlló tras un año de trabajo des de la entrada vecinal en el recinto fabril.

“Can Batlló, un gegant invisible al mig de la ciutat, amagat darrere els murs. Un recinte pendent de transformació i objecte de la reivindicació i la lluita veïnal des de fa molts anys, actualment en procés de reapropiació per part de la ciutadania.
A través del procés de la seva recuperació, ens preguntem sobre quines són les regles del joc, els actors, interessos i estratègies que han dictat les transformacions urbanes a la Barcelona dels últims trenta anys i que ens han portat a la situació actual, al Can Batlló de la propietat privada enfront el Can Batlló per la gent. A partir d’aquí mirem cap al futur i plantejem una reflexió sobre les altres Barcelones posibles, sobre totes les ciutats que encara ens queden per imaginar.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario