7.5.15

Passatges Metropolitans: entrega premio

Fuente: ETSAB



Amb motiu del lliurament dels premis del Concurs d'Idees Passatges Metropolitans que va quedar aplaçat, ens plau informar-vos que la nova data de convocatòria és el 13 de maig, a les 18:30h a la Sala d'Actes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB).

El concurs de Passatges Metropolitans ha estat organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Institut pour la Ville en Mouvement en el marc del programa internacional "Passages: Espaces de transition pour la ville du 21e sciècle".

Durant l'acte de lliurament dels premis comptarem amb la participació de l'arquitecte i urbanista Pierre Alain Trévelo de l'estudi Trévelo & Viger-Kohler, que ens oferirà una ponència sobre "Metropolitan passages and places" posant com a referència el projecte de la plaça de la República a París, entre d'altres. Annex hi trobareu el programa de la sessió.

Tindreu també l'ocasió de visitar l'exposició Passatges Metropolitans emplaçada al vestíbul de l'ETSAB, vigent des del 28 d'abril al 15 de maig. +info

No hay comentarios:

Publicar un comentario