7.6.14

CIDT Baix Ebre, udeu arquitectura

Fuente: udeu arquitecturaCompartimos hoy con vosotros uno de los proyectos dinstiguidos para el concurso para la Museización Centro de innovación y desarrollo turístico del Baix Ebre, de la mano del equipo de arquitectura udeu arquitectura, y galardonado con el segundo premio de la competición.

La creació del Centre d’innovació i desenvolupament turístic del Baix Ebre respon a una iniciativa del Consell Comarcal del Baix Ebre d’apostar per la diversitat d’actius turístics de la comarca. Aquest equipament ha de funcionar, tal com dicta el plec de condicions d’aquest concurs, com a recepció del visitant i com a accés directe, dinàmic i tecnològicament avançat, a tot el potencial turístic de la comarca del Baix Ebre.


espai audiovisual

La sala situada en el volum de l’ampliació es concep com un espai polivalent. Amb la mateixa configuració que contempla el projecte executiu de l’edifici, es preveu un element de suport suspès des de l’estructura del sostre, del que pengen tots els aparells audiovisuals que equipen la sala, alhora que funciona de safata portacables. Tots els audiovisuals estan programats de manera centralitzada. 

L’espai funciona com un contenidor de projeccions audiovisuals. Aprofitant la pauta que ens marquen els pilars, les particions de cartró-guix que defineixen el perímetre de la sala es banyen amb diferents imatges que mostren els principals actius turístics de la comarca. El territori es presenta a través de bones imatges, entrevistes a la gent de la zona, petits documentals temàtics, etc.No hay comentarios:

Publicar un comentario