2.2.16

Converses d' arquitectura: Tradició

Fuente: AxAEl dijous 11 de febrer a les 19h donem pas a la cinquena taula del cicle organitzat des d’Arquitectes per l’Arquitectura, al voltant de la temàtica ‘TRADICIÓ’. La trobada serà a l’espai Barcelona Trespa Design Center, davant del Mercat del Born (c. de La Ribera, 5).

Hi participaran López+Rivera, Mesura i ARCò. De maneres molt diferents, ja sigui en la construcció o en els materials, tenen una particular manera d’abordar la tradició en el projecte arquitectònic.

Moderarà la taula la Beatriz Borque, arquitecta, paisatgista i col·laboradora de la revista The Plant Journal. Després d’una breu presentació i una vegada els ponents hagin explicat les seves obres, ajudarà a guiar un debat que ens faci reflexionar sobre els vincles de la tradició vernacular i les aplicacions contemporànies.

La trobada té una duració prevista de 1h 30min. L’aforament serà lliure fins a esgotar les places. Durant l’acte i al seu acabament Trespa oferirà als assistents la beguda i els snacks de cortesia habituals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario